Όλοι άνθρωποι είναι αδέλφια μεταξύ τους. Καλοί, κακοί – Όλοι Αδέλφια. Με τα ζώα είμαστε αδέλφια. Με τα ψάρια είμαστε αδέλφια. Προερχόμαστε από τα ζώα και τα ψάρια. Με τα φυτά έχουμε συγγένεια. Με τη Γη και Ουρανό έχουμε συγγένεια. Προερχόμαστε από τα φυτά, από τη Γη και τον Ουρανό και οφείλουμε να ζούμε ειρηνικά και αρμονικά μεταξύ μας.

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

Βιβλίο "Αντίο Ελλάδα: Αντίο Πολιτισμός"Αντίο Ελλάδα
Αντίο Έλληνες και Ελληνίδες
Αντίο πολιτισμός
Αντίο χορτοφαγία
Αντίο ωμοφαγία
Αντίο φρουτοφαγία
Αντίο ηλιοφαγία
Αντίο ζωοφιλία
Αντίο ελευθερία
Αντίο ειρήνη μεταξύ των λαών
Αντίο τα δικαιώματα των γυναικών
Αντίο "δημοκρατία"
Αντίο κοινοβουλευτικός, πρωθυπουργικός και προεδρικός φασισμός
Αντίο βιβλιοθήκες
Αντίο θέατρα
Αντίο τέχνες
Αντίο ποίηση
Αντίο λογοτεχνία
Αντίο. Αντίο. Αντίο.

  
Πρώτα διαβάστε αυτό το άρθρο.Βιβλίο "Αντίο Ελλάδα: Αντίο Πολιτισμός".docx by ecofruitarian vasilis kaf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γροθιά στον σκοταδιστικό ιουδαιοχριστιανισμό

Γροθιά στον άκρως σκοταδιστικό, άκρως ανθελληνικό ιουδαιοχριστιανισμό και στην άκρως ανθελληνική και άκρως σκοταδιστική, άκρως προδοτική μασονική Εκκλησία Α.Ε. που κάνουν όλους τους ανθρώπους να γίνουν ρομπότ και ζόμπι, να γίνουν όλοι μέγα δολοφόνοι των ζώων και των ψαριών, να γίνουν όλοι μέγα δολοφόνοι του εαυτού τους, να γίνουν όλοι μέγα δολοφόνοι των παιδιών τους, να γίνουν όλοι μέγα δολοφόνοι των γονιών τους και όλου του κόσμου γενικά!!!

Ενάντια στον άκρως σκοταδιστικό, άκρως προδοτικό και άκρως ανθελληνικό ιουδαιοχριστιανισμό και την Εκκλησία Α.Ε. που κάνουν όλους τους ανθρώπους να γίνουν δούλοι της κοιλιά τους και να τρέχουν όλοι ομαδικά στους γιατρούς, διαγωνιστικά κέντρα και τα νοσοκομεία, να γίνουν όλοι τέρατα-ναζί προς όλα τα μη ανθρώπινα γήινα πλάσματα!!!

Ενάντια στον άκρως σκοταδιστικό ιουδαιοχριστιανισμό, στην άκρως ανθελληνική, άκρως σκοταδιστική, άκρως προδοτική Εκκλησία που δολοφόνησε πριν περίπου 1600 χρόνια το θαύμα που λέγεται Αρχαία Ελλάδα!!!

Ενάντια στον ιουδαιοχριστιανισμό και την Εκκλησία Α.Ε. που κατέστρεψαν πάνω από 1700 ναούς και αγάλματα των αρχαίων Ελλήνων και στις βάσεις των αρχαίων ναών έχτισαν τις εκκλησίες τους, για να μην ξέρει κανένας τίποτα για τους αρχαίους Έλληνες!!!

Ενάντια στους ιουδαιοχριστιανούς και ρασοφόρους, οι οποίοι δολοφόνησαν πριν 1600 περίπου χρόνια πάνω από 20 εκατομμύρια Έλληνες οι οποίοι δεν ήθελαν να γίνουν ιουδαιοχριστιανοί!!!

Ενάντια στους προδότες πατριάρχες και μητροπολίτες που έδιναν όρκους υποταγής στον σουλτάνο, έδιναν όρκους υποταγής στην γυναίκα του σουλτάνου, όρκους υποταγής σε όλα τα παιδιά και γαμπρούς του σουλτάνου!!!

Ενάντια στους μέγα προδότες πατριάρχες και μητροπολίτες που αφόρισαν τους ήρωες και την επανάσταση του 1821 και συνεργάστηκαν στον 2ο Π.Π. με τους Γερμανούς Ναζί!!!

Ενάντια στην Εκκλησία Α.Ε. που έχει πάνω από τη μισή γη του ΕλλαδοΠαπαδοΜασονοΙσραηλιστάν που πληρώνεται από το κράτος με τα λεφτά του φτωχού Έλληνα!!!

Υπέρ του πραγματικού πολιτισμού!!! Υπέρ της ηθικής παιδείας!!!Υπέρ της οικολογίας και συμπόνιας προς όλα τα πλάσματα της Γης!!!

Υπέρ της μη Βίας και συνύπαρξης με όλα τα πλάσματα της Γης!!!

Υπέρ της απελευθέρωσης όλων των όντων από το ανθρώπινο ζυγό!!!

Γροθιά στα προδοτικά συνδικάτα!!!

Γροθιά σε όλα τα κόμματα του "Ελληνικού" κοινοβολευτηρίου!!!

Γροθιά στους βολεμένους βουλευτές και αρχηγούς των κομμάτων που δεν μιλάνε ποτέ για την Γνήσια Δημοκρατία των Αρχαίων Ελλήνων!!!

Γροθιά στον κοινοβολευτικό, στον προεδρικό, τραπεζικό και πρωθυπουργικό φασισμό!!!

Πρώτα πρώτα πρέπει να είμαστε Άνθρωποι και μετά όλα τα υπόλοιπα

Μικρά, πανέμορφα αγγελούδια χωρίζονται από τις μητέρες πριν πάνε στη σφαγή

Όσο υπάρχουν έθιμα και παραδόσεις, όσο υπάρχουν ρασοφόροι, όσο υπάρχει ο ΕβραιοΙουδαιοΓιαχβεδισμός -Χριστιανισμός (ή Παυλιανισμός - Σαουλισμός), Ιουδαϊσμός και Μωαμεθανισμός-, όσο «άνθρωποι» θα τρώνε πόδια, χέρια, πρόσωπα, πλάτες, νεφρά, ουρές, καρδιές, κεφαλές, συκώτια, αυτιά, γλώσσες, έντερα, μωρά, παιδιά, γονείς όντων που δεν ανήκουν στο ανθρώπινο γένος, δεν υπάρχει σωτηρία των ανθρώπων, δεν υπάρχει σωτηρία των ζώων, δεν υπάρχει σωτηρία του κόσμου.
Αν εμείς δεν αλλάξουμε τον εαυτό μας, αν εμείς δεν αλλάξουμε τις διατροφικές μας συνήθισες, το σύστημα θα συνεχίζει να μας κλέβει και να μας σκοτώνει.
Γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο.
Η επανάσταση πρέπει να ξεκινήσει από το στομάχι μας.